Više od 30 godina dijelimo naše uspjehe s našim kupcima!
Više od 30 godina dijelimo naše uspjehe s našim kupcima!
Tvrtka u ovom trenutku posluje sa više od 3000 kupaca.
Tvrtka u ovom trenutku posluje sa više od 3000 kupaca.
Kimateks d.o.o. je svrstana u skupinu od 5% najuspješnijih tvrtki u Republici Hrvatskoj.
Kimateks d.o.o. je svrstana u skupinu od 5% najuspješnijih tvrtki u Republici Hrvatskoj.

O nama

Tvrtku je 1985. godine osnovao gospodin Ivan Krmpotić koji istu uspješno vodi i danas. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja industrijskih šivaćih strojeva, elektroparnih sistema za glačanje, rezervnih dijelova i pratećih proizvoda te pomagala koja se koriste u tekstilnoj i kožarskoj industriji. Tvrtka u ovom trenutku posluje sa više od 2200 kupaca i odlično je pozicionirana na tržištu.

Neprestanim razvojem i ulaganjem u poslovanje tvrtka neprestano bilježi poslovne uspjehe, a prema posljednjem izvješću Instituta za poslovna istraživanja Kimateks d.o.o. je svrstana u skupinu od 5% najuspješnijih tvrtki u Republici Hrvatskoj.

Uspješnosti poslovanja svakako doprinose veliki lager rezervnih dijelova, stručno osposobljeni djelatnici, kvaliteta proizvoda i usluga te poštivanje rokova isporuke.

O nama

Osnovna djelatnost

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja industrijskih šivaćih strojeva, elektroparnih sistema za glačanje, rezervnih dijelova i pratećih proizvoda te pomagala koja se koriste u tekstilnoj i kožarskoj industriji.

Tvrtka u ovom trenutku posluje sa više od 2200 kupaca i odlično je pozicionirana na tržištu.

Osnovna djelatnost
Prodajni program

Prodajni program

Tvrtka KIMATEKS d.o.o. u svom prodajnom programu nudi rezervne dijelove za sve vrste industrijskih šivaćih strojeva, krojne noževe, krojačke škare, rezne ploče, alate za ugradnju drukera, drukere, remenje za motore, strojna ulja i sve ostalo što je potrebno za tekstilnu i kožarsku industriju.

Na vlastitom skladištu držimo veliku količinu potrošnog materijala i rezervnih dijelova, a kvalitetni poslovni odnosi s dobavljačima jamče brze rokove isporuke i konkurentne cijene. Priznati proizvođači imaju duboko poštovanje i povjerenje u nas, zašto ne biste i vi?

Posao i karijera

Posao i karijera

Ponuda poslova

Trenutno nemamo slobodnih radnih mjesta. Ako ste sigurni, da bi mogli stati u naš kolektiv, možete već sada poslati e-mailom ili poštom svoje podatke i želje. Podaci će biti na sigurnom, gdje će čekali pravi trenutak.

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas

S više od trideset godina iskustva i stručnosti možemo Vam pomoći u odabiru šivaćih strojeva prilagođenih Vašim potrebama.

Naši stručnjaci su na raspolaganju za Vaša pitanja.
Slobodno nam se javite!

{( notification )}