Uspješno poslovanje

Više od 30 godina iskustva i kontinuiranog usavršavanja vještina zaposlenika stavlja nas u društvo najpouzdanijih tvrtki u industriji servisiranja i popravka profesionalnih šivaćih strojeva i druge opreme koja se koristi u tekstilnoj i kožarskoj industriji.

Osim kvalitete poznati smo po velikim zalihama rezervnih dijelova, po brzom odazivu i poštivanju dogovorenih rokova. Dakle, uvjereni smo da možemo biti vaš pouzdan poslovni partner, jer i vaša tvrtka zaslužuje proizvodnju bez zastoja.

Uspješno poslovanje

Naše usluge

Prodaja

Prodaja

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja industrijskih šivaćih strojeva, elektroparnih sistema za glačanje, rezervnih dijelova i pratećih proizvoda te pomagala koja se koriste u tekstilnoj i kožarskoj industriji.

Servis

Servis

Servisiranje i popravak profesionalnih šivaćih strojeva i ostalih strojeva te pomagala koja se koriste u tekstilnoj i kožarskoj industriji

Zastupstva

Zastupstva

Uspješna i duga tradicija poslovanja nas je dovela do povjerenja velikih i priznatih firmi koje su nam povjerile zastupstva. Tako imamo u ponudi najbolje za sve potrebe u tekstilnoj i kožarskoj industriji.

Tražite suradnike za Vaš projekt?

Tražite suradnike za Vaš projekt?

Obratite nam se i ugovorite sastanak

Uvjereni smo da možemo biti Vaš pouzdan poslovni partner, jer i vaša tvrtka zaslužuje proizvodnju bez zastoja.

Prijavite se na naš Newsletter!

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o našim posebnim ponudama kao i najnovije informacije o sajmovima koje smo posjetili ili na kojima će te nas moći pronaći.